Hundpalatset

I en värld där hundarna regerar

Juldagsträning

Kategori: Agility

Bingo och Rabalder blev räddade från jultristessen med en timma på Dogorama tillsammans med Helene och Mysan. Även Helenes dotter var med som hjälpreda. 
 
Rabalder tränade "hinder", alltså att springa mellan hinderstöd. Han tog små söta skutt över bommarna (som låg på marken) så han verkar ha fattat vad som kommer gälla när han blir vuxen! Vi tränade också tunnel - "hinder", vilket funkade jättebra. Han behöver en godistant efter sista hindret, så han lär sig söka framåt och inte springa upp vid min sida. Han är mycket, mycket kontaktsökande. Rabalder avslutade med slalom, och där kämpar vi vidare. Inga stora framsteg men jag tänker att 5 minuterspass några gånger i veckan kommer göra susen. 
 
Bingo tränade slalomingångar, och han blir bara säkrare och säkrare på detta. Här är dagens lilla avslutningsbana. Tror det är bra för honom att få springa framåt ibland och inte bara traggla svängar!
 
 
Duktig pojk!
 
Imorgon ska vi tillbaks till den fina inomhushallen för lite mer träning. Finfint jullov detta, tycker mina pojkar <3
 
Nu blir det filmkväll med nya TV'n. Häftigt att äntligen kunna kolla på film och faktiskt få ut något av det. Bye bye tjock-TV!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: